Evenementen

Wij organiseren diverse evenementen, hieronder kunt u enkele evenementen zien die wij in het verleden hebben georganiseerd.

Beroependag bij Agora

Op 25 mei 2018. heeft JCI Roermond in samenwerking met onderwijsinstelling Agora een beroependag georganiseerd. Tijdens deze beroependag hebben onze leden door middel van interactieve presentaties met de leerlingen met passie over hun werk verteld en hebben ze hun kennis met de leergierige leerlingen van Agora gedeeld. Opvallend was de leergierigheid en de talrijke vragen over een divers pallet aan onderwerpen die de leerlingen op ons afgevuurd hebben. Na afloop waren de leerlingen dolenthousiast en gaven ze al aan dat door dit soort presentaties hun beroepskeuze vergemakkelijkt gaat worden.

De JCI-deelnemers hebben de leerlingen aangeboden ook na deze dag te helpen waar mogelijk met diverse vraagstukken.

Hap Slurp Sloep

Eten, drinken & varen op en rondom de Maasplassen voor het goede doel. Dat is wat Hap Slurp Sloep inhoudt. Met Hap Slurp Sloep ontdek je in één middag dé beste restaurants rondom Roermond op een unieke en ontspannende manier. Namelijk varend over de Maasplassen. Bij ieder restaurant krijg je een verrassend gerecht met bijpassende wijn. Een initiatief van JCI Roermond om een bijdrage te leveren aan het terugdringen van obesitas bij kinderen in Roermond.

Boksgala

Tijdens het Business Boksgala Roermond, in TheaterHotel De Oranjerie , staan 23 bekende Roermondenaren, die totaal onbekend zijn met de bokssport, tegenover elkaar in de ring. 28 November 2015 belooft dan ook een gedenkwaardige gala-avond te worden, compleet verzorgd met een diner, entertainment en vooral boksen.

en nog veel meer