Activiteiten

Wij organiseren diverse activiteiten en evenementen, hieronder kunt u enkele zien die wij in het verleden hebben georganiseerd.

Woodwick Geurkaars

JCI Roermond wilt ook dit jaar weer bijdragen aan de lokale maatschappij. In beperkte oplage verkopen we een bijzondere geurkaars met een bijzondere boodschap als lichtpuntje in deze lastige tijd. JCI Roermond zal de opbrengsten van de geurkaars opdragen aan de Plusbus.

Deze lokale stichting heeft tot doel eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Zij organiseren uitjes en gaan samen winkelen, toegankelijk voor alle senioren (55+) van Gemeente Roermond. 

Blonde Raekel

Sint Christoffel die in het gouden zonlicht het Kind veilig over de rivier draagt; dat beeld prijkt bovenop de kathedraal van onze trotse bisschopsstad. Hij is de beschermer van reizigers en inwoners van Roermond, maar ook van alle kinderen. “Eine echte raekel” is Limburgs dialect voor een ondernemend en soms ondeugend kind, met het hart op de juiste plaats.

Blonde Raekel is een ongefilterd, zuiver, licht en ondeugend Saisonbier. De Raekel heeft een alcoholpercentage van 5% en smaakt het best op dagen met een gouden randje.

Beroependag bij Agora

Op 25 mei 2018. heeft JCI Roermond in samenwerking met onderwijsinstelling Agora een beroependag georganiseerd. Tijdens deze beroependag hebben onze leden door middel van interactieve presentaties met de leerlingen met passie over hun werk verteld en hebben ze hun kennis met de leergierige leerlingen van Agora gedeeld. Opvallend was de leergierigheid en de talrijke vragen over een divers pallet aan onderwerpen die de leerlingen op ons afgevuurd hebben. Na afloop waren de leerlingen dolenthousiast en gaven ze al aan dat door dit soort presentaties hun beroepskeuze vergemakkelijkt gaat worden.

De JCI-deelnemers hebben de leerlingen aangeboden ook na deze dag te helpen waar mogelijk met diverse vraagstukken.

Hap Slurp Sloep

Eten, drinken & varen op en rondom de Maasplassen voor het goede doel. Dat is wat Hap Slurp Sloep inhoudt. Met Hap Slurp Sloep ontdek je in één middag dé beste restaurants rondom Roermond op een unieke en ontspannende manier. Namelijk varend over de Maasplassen. Bij ieder restaurant krijg je een verrassend gerecht met bijpassende wijn. Een initiatief van JCI Roermond om een bijdrage te leveren aan het terugdringen van obesitas bij kinderen in Roermond.

Boksgala

Tijdens het Business Boksgala Roermond, in TheaterHotel De Oranjerie , staan 23 bekende Roermondenaren, die totaal onbekend zijn met de bokssport, tegenover elkaar in de ring. 28 November 2015 belooft dan ook een gedenkwaardige gala-avond te worden, compleet verzorgd met een diner, entertainment en vooral boksen.

en nog veel meer