Een lief gebaar voor jou en een ander!

JCI Roermond wilt ook dit jaar weer bijdragen aan de lokale maatschappij. In beperkte oplage verkopen we een bijzondere geurkaars met een bijzondere boodschap als lichtpuntje in deze lastige tijd. De geurkaarsen zijn voorzien met een speciaal gedicht van de Roermondse stadsdichter Hans van Bergen. JCI Roermond zal de opbrengsten van de geurkaars opdragen aan de BoodschappenPlusBus.

Steun het goed doel

De BoodschappenPlusbus Roermond helpt eenzaamheid te bestrijden! 

Ruim 50% van de volwassenen in Roermond geeft aan zich wel eens eenzaam te voelen! Deze schrikbarende cijfers werden vorig jaar gepresenteerd. 

De BoodschappenPlusbus helpt mee dit te bestrijden. 

De BoodschappenPlusbus is een initiatief van een groep fanatieke vrijwilligers die al sinds 2011 senioren (55+) in de gemeente Roermond helpt uit hun isolement te komen. 

‘Er bestaat geen medicijn tegen oud en eenzaam zijn’. Een zin uit het lied Cirkels van Herman van Veen. In deze eenvoudige zin zit eigenlijk alles opgesloten waartoe onze stichting BoodschappenPlusBus in 2011 is opgericht. Het voorkomen van eenzaamheid met name onder senioren.

 WoodWick Warm Wool 

 

Woodwick Warm Wool is een aangename geur om even lekker tot je zelf te komen en heerlijk te ontspannen. Aangename dromerige geuren van warme wol gecombineerd met de geur van wilde bloemen zorgen er voor dat je even helemaal tot rust komt. 

 WoodWick Cinnamon

 

Chai is de warme geur van kruidige kaneel met een vleugje vanille. 

 WoodWick Linen 

 

WoodWick Linen is de populairste geur in het gehele WoodWick geurkaarsen assortiment. WoodWick Linen is de geur van frisse schone was, wat gedroogd is aan de lijn in een heerlijk zomers zonnetje. 

WoodWick Linnen behoort tot de productgroep frisse geuren uit de WoodWick collectie.