De JCI Roermond kersttrui

Dit jaar heb je dé kans om de enige echte Remunjse Kersttrui te kopen.
Deze Remunjse kersttrui heeft een authentiek ontwerp met een warme en vrolijke uitstraling, waardoor je deze kerst niet in de kou hoeft te zitten en ook nog eens een goed doel steunt.

De trui is tot 22 december te bestellen voor €39,95 hieronder te bestellen.

Op zaterdag 23 december is ons laatste verzendmoment en is het tevens mogelijk om tussen 10:00 en 12:00 uur bij Cerise (Theaterhotel de Oranjerie) langs te komen om één van de laatste truien te bemachtigen. 

Kunstenaar

Daniel Heynen is een grafisch vormgever, die geïnspireerd werd door legendes als Pierre Cuypers en Shepard Fairey (OBEY). Hij houdt ervan om zijn werk persoonlijk te maken. Zo verwerkte hij zijn passie voor wijn in een speciale, bourgondische Epicurean Collectie, gebaseerd op bekende art deco werken.

 

Daarnaast hangt hij in vele Limburgse woonkamers met zijn eigenzinnige weergaven van Roermondse iconen. Zijn ster is rijzende, zo mocht hij in 2022 en 2023 maar liefst 3 exposities openen. ‘Nieuwe Jas’ in het Cuypershuis Roermond, ‘SIMSALABIM’ in The Movement Roermond en komt er nog een expositie aan in najaar 2023 in de SNS Bank in Maastricht. Daarnaast nam hij deel aan de Cultuurnacht en het project STADSBOS.

De opbrengst

De opbrengst van deze actie wordt gedoneerd aan Stichting Buurtgezinnen. Dit is een initiatief dat hulp biedt aan gezinnen die steun kunnen gebruiken met behulp van steungezinnen, zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast.

Donaties worden gebruikt om wat extra’s te doen voor de kinderen, zoals het organiseren van vakantie-activiteiten of de aanschaf van fietsen, laptops, voetbalschoenen, een winterjas etc. Dit is extra hard nodig nu de armoede onder gezinnen helaas alleen maar toe neemt.

De Remunjse Curling Cup

Van 18:30 uur tot 23:00 uur kun je met jouw team meedoen aan de competitie en meedingen naar leuke prijzen! Ook is die avond de enige echte Remunjse Kersttrui ontworpen door Daniel Heijnen te koop en kun je lekker borrelen met je vrienden en/of collega’s.

Inschrijven kost 40€ per team van 4 personen incl. welkomstdrankje, en kan tot 15 december. JCI Roermond doneert een deel van de opbrengst aan Stichting Buurtgezinnen.