ZONDAG 30 mei 2021

Snak jij er ook naar om er weer lekker op uit te gaan? ‘Get Aut(o) Here’! Meld je daarom aan voor deze unieke Escape Game -in en uit je auto- georganiseerd door JCI Roermond. Deze Escape Game on Wheels sleept je mee in het verhaal van Diederik de Graef. Je komt op de mooiste idyllische plekjes van Midden-Limburg en krijgt gegarandeerd een middag vol plezier met familie en/of vrienden. De opbrengsten van dit mooie evenement worden volledig gedoneerd aan Het Huis van de Dieren te Horn. Wij kunnen haast niet wachten, jij bent er toch ook bij op 30 mei?

Ontrafel het best bewaarde geheim van Roermond…!

 

TEASER

Hij wordt wakker en kan niets zien. Waar is hij? Hoe is hij hier terecht gekomen? Wie heeft hem hier opgesloten? Dan beseft hij ineens welk gevaar er dreigt. Hoe kan hij de stad beschermen als hij hier is en niemand hem kan vinden?

Diederik de Graef zit opgesloten in een donkere, ondergrondse duisternis. Hij heeft niet veel tijd meer en hulp nodig om vrij te komen. Hij moet uitzoeken wat er gebeurd is en de stad beschermen!

Ontrafel het best bewaarde geheim van Roermond…!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

WANNEER?

De Escape Game on Wheels vindt plaats op zondag 30 mei! De starttijden zullen in slots van 15 minuten plaatsvinden tussen 12:00 en 14:00. De startlocatie blijft nog even geheim, maar zal binnen de gemeente Roermond zijn. De activiteit duurt ongeveer 4 uur, maar afhankelijk van je eigen snelheid kan dit iets korter/langer zijn.

 

VOOR WIE?

‘Get Auto Here’ is vooral geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar gezien de moeilijkheidsgraad van de opdrachten/puzzels. Deelnemers van alle leeftijden zijn echter welkom en kunnen hun steentje bijdragen.

KOSTEN

EARLYBIRDS

Earlybirds korting was geldig tot en met 2 mei 2021.

 

EXTRA PERSONEN:

Extra personen mogen natuurlijk ook mee in de auto. De extra kosten hiervoor bedragen € 15,00 per extra volwassene en € 7,50 per kind (van 2 tot 16 jaar). Kinderen onder de 2 jaar mogen kosteloos deelnemen.

Wat kun je verwachten voor deze prijs? Dé Escape Game on Wheels – met opdrachten/puzzels in de auto en de omgeving, een aantal stops, hapje/drankje onderweg én een mooie donatie voor het goede doel!

GOEDE DOEL

Het Huis van de Dieren beoogt dieren op te vangen, te rehabiliteren en zo mogelijk te herplaatsen. Voor dieren die niet herplaatst kunnen worden bieden zij een thuis. Sinds maart 2020 zijn zij gevestigd op de Hornerheide. Ze bouwen aan een goed fundament voor de stichting om zo veel mogelijk dieren een goed bestaan te geven: omdat ieder dier telt!

Met de hulp van vrijwilligers runnen zij de stichting. Ze hebben zich ten doel gesteld om mishandelde, verwaarloosde, oude en afgedankte dieren op te vangen, te verzorgen en te rehabiliteren. Dit met de bedoeling dat dieren weer door kunnen groeien naar een nieuwe plek. Rehabilitatie staat bij hun hoog in het vaandel. Gedragsproblemen, aanpassingsproblemen en fysieke problemen: allemaal zaken waar ze mee aan de slag gaan. Dit om de dieren een oprecht goede kans op een fijn leven bieden. De dieren die om wat voor reden dan ook niet geplaatst kunnen worden, blijven bij hen!

Ieder dier is er één en heeft het recht op een goed leven. Daar zijn wij mensen verantwoordelijk voor. Zij nemen de verantwoordelijkheid in de mate waarin we dit kunnen doen. Ze hopen daarmee ook een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen.

De stichting richt zich op de opvang van paarden, honden, kippen, geitjes en bokjes.

Ze willen het grondig aanpakken. Dit is het stuk rehabilitatie op fysiek en gedragsmatig niveau, waardoor een dier op een nieuwe plek een goede herstart kan maken. Na herplaatsing vindt er uitgebreide nazorg plaats in de vorm van educatie, overleg en ondersteuning aan de adoptanten.

VRAGEN

Heb je nog vragen, of wil je graag zakelijk deelnemen aan ‘Get Auto Here’ stuur dan een e-mail naar info@jciroermond.nl. Wij helpen je graag verder!