JCI ROERMOND

Elk jaar organiseren we een activiteit waarmee we geld ophalen voor een goed doel. Onze voorkeur gaat uit naar een lokaal goed doel. In de afgelopen jaren hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het Ronald McDonaldhuis, Rubicon in Horn, de inrichting van de couveusesuite in het Laurentius Ziekenhuis Roermond, het Toon Hermans Huis Roermond, het Jeugdsportfonds Limburg, Proef-Hmmm en schoolzwemmen voor kansarme kinderen in Roermond. Het meest recente doel is LINDA Foundation waarbij leden cadeau’s hebben ingepakt voor het goede doel.

Commissies

Naast deze maatschappelijk betrokken activiteiten komen we maandelijks bij elkaar voor vergaderingen. Daarnaast maakt ieder lid elk jaar deel uit van een van onze commissies, denk dan bijvoorbeeld aan commissie fundraising, waarbij we samen iets organiseren voor het goede doel, commissie members die op zoek gaan naar nieuwe leden of de commissie social events die toffe evenementen organiseren voor de eigen leden.

 

Leden

Mark Arts
Riza Bahadin
Vicky Briaire
Kim Brummans
Sanne Cox-Evers
Berry Cuijpers
Han Daniëls
Pim Dankbaar
Marian Evers
Marc Hensen
Cobi Houtappels
Sven Joosten
Pim Kessels
Ben Kleukers
Bas Leenders
Mathijs Leenders
Nicolle van Lith
Ward van Loo
Britt Nollé
Nick Opbroek
Rens Rulkens
Mandy Segers
Nicolle Tissen
Renée Weerens
Robbert Eggen
Geert Venner

LID WORDEN?

‘60 uur per week’ knallers, ‘Ja, doe ik wel’ regelaars, ‘Glas half vol’ positivo’s, ‘Ja, weer een studie erbij’ verzamelaars, ‘Boom knuffelende’ wereldverbeteraars en ‘Hoofd in de wolken’ creatieven. Ja, we hebben ze allemaal bij JCI Roermond. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn leergierig, enthousiast en ondernemend en willen iets betekenen voor de maatschappij. Welke kwaliteiten en karakter jij ook bezit, bij JCI Roermond groeien die nog meer. En misschien leer je nóg meer van al die verschillende karakters en persoonlijkheden. Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap bij onze kamer, aarzel niet en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met de commissie members! Ohja, het is ook gewoon gezellig.

JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL

Junior Chamber International, voorheen Junior Kamer (JCI) is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling. De leden zijn leergierige, enthousiaste en ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar die zich verder willen ontwikkelen. Ze hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond. In Nederland zijn er 97 Junior Kamers, met in totaal 2.500 leden. JCI is wereldwijd te vinden in 120 landen en telt ca. 200.000 leden. Eén van de doelstellingen van JCI is: “Create better leaders to create better societies”. Enkele bekende oud-JCI leden zijn Kofi Annan, Bill Clinton en Jaques Chirac. Oud-leden dichter bij huis zijn onder andere Freddie Heineken, Kommer Damen, Johan Fentener van Vlissingen en een oudgediende van JCI Roermond is Jos van Rey.